Lietaus nuvedimo sistema Budmat Flamingo

Veiksmingumas: Flamingo sistema pagaminta iš aukščiausios kokybės plieno, padengto 275 g/m² cinko danga. Flamingo sistemos elementai yra presuojami specialiose formose. Pamirškite apie pratekėjimą.

Tik geriausios medžiagos: Flamingo elementai yra gaminami iš „GreenCoat RWS“ (Rain Water System) plieno, kurį gamina „SSAB“ – pasaulinio lygio plieno pramonės koncernas iš Švedijos. „GreenCoat RW“ buvo specialiai sukurtas aukštos kokybės lietaus nuvedimo sistemų gamybai. Jis yra su dvipuse danga ir pasižymi išskirtiniu patvarumu. „GreenCoat RW“ gaminiuose naudojamose dangose yra polimero dalelių, kurios padidina paviršiaus atsparumą įbrėžimams.

Spalva – plačioje, nuolat pasiekiamoje spalvų paletėje, kiekvienas ras savo stogo dangai tinkančią spalvą. Šiuo metu mūsų parduotuvėje galite įsigyti 10 atspalvių sistemą.

Minimali temperatūros kaita – plieninė lietaus nuvedimo sistema nepakeičia matmenų esant šiltoms dienoms ar šaltoms naktims. Todėl per visą naudojimosi laikotarpį latakų, lietvamzdžių ir kitų dalių forma išlieka tiesi.

Garantija – Flamingo suteikiama 30 metų garantija.

Paprastas ir greitas montavimas. Flamingo elementai yra gaminami itin preciziškai bei puikiai dera tarpusavyje. Visai kaip vaikiškos kaladėlės. Todėl kiekvienas stogdengys be menkiausios problemos susitvarkys su montavimu.

Dėl lietaus sistemos sukomplektavimo galite kreiptis el. paštu: skardlyder@gmail.com